Meniu
Cosul tau

Livrare si Plata

LIVRARE

  1. Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid DPD in 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii online.

    *In perioada sarbatorilor de iarna, a campaniei de Black Friday sau in situatii cu caracter extraordinar (precipitatii abundente, cai de acces impracticabile, temperaturi extreme etc.), termenul de livrare se poate prelungi. Termenul maxim de livrare nu va depasi 15 zile calendaristice de la data confirmarii comenzii.

  2. Costul de livrate este de 19 Lei pentru comenzile mai mici de 249 Lei, iar pentru cele de peste 249 lei este GRATUIT.

PLATA

Atunci cand plasezi o comanda pe site-ul giahome.ro, poti alege sa platesti produsele astefel: 

  1. Cu cardul bancar
  • Poti sa platesti cu orice card bancar emis sub siglele Visa (Visa si Visa Electron) sau Mastercard (Mastercard si Maestro),se completeaza date cardului in platforma de plata.

Platile online sunt realizate prin intermediul Netopia Payments

  1. Numerar
  • Prin ramburs, curierului, la livrarea produselor comandate; operatiunea de procesare a platii la livrare este tarifata suplimentar.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies