Meniu
Cosul tau

Termeni si Conditii

Website-ul giahome.ro este denumirea comerciala a firmei  SC GABCON BOUTIQUE S.R.L, cu sediul in Ploiesti, strada Lupeni, nr.6B, et.5, ap.20, judet Prahova, inregistrata la Registrul Comertului Prahova sub numarul  J29/1278/2021, avand CUI: 44312985.

SC GABCON BOUTIQUE S.R.L este administratorul domeniului www.giahome.ro, denumit in continuare Site .

SC GABCON BOUTIQUE S.R.L ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului www.giahome.ro (“site-ul”), sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor Termeni si Conditii prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

 

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

- OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

- OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

- Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

- Legea 365/2002 privind comertul electronic

1. DEFINITII

In cuprinsul prezentului document, urmatoarele expresii si termeni se definesc dupa cum urmeaza:

VANZATOR - site-ul www.giahome.ro

SITE – magazinul online gazduit la adresa web www.giahome.ro

VIZITATOR: orice persoana fizica ce are sau obtine acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de Vanzator, in baza prezentilor Termeni si conditii sau a oricarui alt acord de utilizare existent intre Vanzator si aceasta persoana.

CLIENT - Utilizator care efectueaza o Comanda pe site, prin intermediul unui Cont sau folosind optiunea de Comanda fara Cont.

Cont: sectiune din Site accesibila pe baza de inregistrare cu adresa e-mail si parola sau prin conectare folosind un cont Facebook ori Google, care permite Utilizatorului sa transmita o Comanda.In cazul Clientilor cu cel putin o Comanda la activ, Contul contine informatii despre istoricul interactiunii cu Site-ul (Comenzi, facturi fiscale, Review-uri etc.).

Comanda: un document electronic, generat ca urmare a accesarii Site-ului de catre un Client sau Utilizator, prin care Clientul sau Utilizatorul transmite Vanzatorului intentia de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

- toate informatiile din Site care pot fi vizualizate, accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

- orice informatie comunicata prin orice mijloc, cuprinsul oricarui mesaj trimis Clientilor, Utilizatorilor sau Vizitatorilor, prin mijloace electronice si/sau prin orice alt mijloc de comunicare disponibil;

- informatii legate de Produsele, Serviciile si/sau tarifele practicate de catre Vanzator pe Site sau de catre un tert cu care vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

- date referitoare la Vanzator.

BUNURI – orice bun si/sau serviciu mentionat in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientului ca urmare a incheierii Contractului.

UTILIZATOR - persoana fizica care are sau obtine acces la Continutul Site-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Vanzator (electronic, telefonic, etc.) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Vanzator si acesta, respectiv prin crearea si utilizarea unui Cont pe Site.

CLIENT - Utilizator care efectueaza o Comanda pe site, prin intermediul unui Cont sau folosind optiunea de Comanda fara Cont, daca aceasta este disponibila.

COMANDA - document electronic, generat ca urmare a accesarii Site-ului de catre un Client, prin care Clientul transmite Vanzatorului intentia de a achizitiona Produse de pe Site, cu indicarea expresa a acestora, la pretul si in conditiile mentionate pe Site. Rezervarea unui Produs disponibil pe Site, fara finalizarea Comenzii, nu reprezinta o Comanda..

COMENZI - Lista comenzilor adaugate pe site de catre Utilizatori/Clienti regasita in Contul de Client al Utilizatorului/Clientului.

FAVORITE - sectiunea din Contul utilizatorului care permite Utilizatorului/Clientului sa creeze liste cu Produse pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii. Utilizatorul va beneficia de serviciul de urmarire a Produselor adaugate, si va primi Comunicari Comerciale de la Vanzator legat de produsele adaugate in lista de Favorite, daca Clientul si-a exprimat consimtamantul in acest sens.

LISTA - sectiunea din Favorite in care Utilizatorul/Clientul poate adauga Produsele pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii.

NEWSLETTER: mijlocul de informare periodica, exclusiv in format electronic, asupra Produselor si/sau promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada de timp.

COS DE CUMPARATURI - sectiune din Contul de Client care permite Utilizatorului/Clientului sa adauge Produse sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment dat. In cazul in care Produsele si Serviciile nu sunt achizitionate in momentul adaugarii, prin efectuarea Comenzii, Utilizatorul/Clientul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Produselor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia, daca Clientul si-a exprimat consimtamantul in acest sens.

PRODUSE CUMPARATE RECENT - sectiune din Contul de Client in care Utilizatorul/Clientul poate viziona produsele Cumparate folosind acel cont de Client.

COMENTARIILE SI REVIEW-URILE MELE - sectiune din Contul de Client in care Utilizatorul/Clientul poate viziona Comentariile si Review-urile adaugate de acesta pe site.

COMENTARIU - mentiune lasata de un Utilizator/Client, pe marginea unui Produs, a unui Review sau a unui alt Comentariu.

REVIEW - evaluare scrisa de catre Beneficiarul sau Detinatorul unui Produs sau Serviciu de pe site.

CONTRACT - reprezinta o Comanda confirmata si acceptata de catre Vanzator.

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii

COMUNICARI COMERCIALE - orice tip de mesaj/notificare (email/SMS/telefon/push notification/ web notification) care pot contine informatii generale sau tematice, informatii, oferte sau promotii cu privire la produsele adaugate in cos, a produselor salvate in Lista de Favorite, informatii cu privire la Servicii si Beneficii, precum si alte comunicari comerciale precum sondaje de opinie sau promovarea unor servicii si produse noi.

UTILIZARE ABUZIVA: utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si a legislatiei in vigoare, sau in oricare alt mod ce poate prejudicia Vanzatorul.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui Site sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.GABCON BOUTIQUE SRL isi asuma si rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare  – Accesul/vizitarea acestui website se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

2. DISPOZITII GENERALE

2.1. Prezentul Document stabileste termenii si conditiile de utilizare a Site-ului si/sau a Continutului acestuia de catre Utilizator si/sau Client

2.2. Folosirea in orice mod, accesarea, vizitarea si/sau vizualizarea Continutului Site-ului, respectiv lansarea de Comenzi pe Site, implica aderarea Utilizatorului si/sau a Clientului la acesti ”Termeni si Conditii”, cu exceptia cazului in care Utilizatorul/Clientul vor fi fost informati ca, pentru continutul respectiv, se aplica conditii de utilizare distincte.

2.3 In cazul in care Utilizatorul/Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document, acesta renunta la serviciile oferite de SC GABCON BOUTIQUE SRL prin intermediul Site-ului si la primirea newslettere-lor si/sau comunicarilor din partea SC GABCON BOUTIQUE SRL de orice natura (posta electronica, apel telefonic, SMS, etc).

2.3.1. Ca urmare a neacceptarii acestor ”Termeni si Conditii”, SC GABCON BOUTIQUE SRL va sterge toate datele care fac referire la Utilizator/Client din baza de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte parti daune-interese

2.4. Utilizatorul/Clientul este unic raspunzator pentru toate activitatile care decurg din folosirea Site-ului/Continutului acestuia. Utilizatorul/Clientul va raspunde pentru incalcarea prezentului Document si utilizarea Site-ului cu nerespectarea acestuia, pentru incalcarea drepturilor SC GABCON BOUTIQUE SRL si pentru orice daune provocate Site-ului, Continutului acestuia, societatii SC GABCONBOUTIQUE SRL sau oricarui colaborator sau partener contractual al acesteia, indiferent de natura daunelor astfel produse, fiind obligat la acoperirea intregului prejudiciu astfel produs.

2.5. Intregul continut al site-ului www.giahome.ro- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date-  este proprietatea GABCON BOUTIQUE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acord a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii. Domeniul www.giahome.ro este detinut de catre GABCON BOUTIQUE SRL.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi este permisa oricarui Utilizator si/sau Client.

3.2. In baza inregistrarii clientilor pe www.giahome.ro , va fi creat un cont de client, care poate fi utilizat pentru cumparaturi in magazinul online www.giahome.ro  (denumit in continuare "Contul de utilizator"). In cazul in care interfata web permite magazinului, clientul poate, de asemenea, sa comande bunuri fara a fi necesara inregistrarea din interfata web a magazinului.

3.3 Utilizatorul este obligat si direct raspunzator sa pastreze confidentialitatea datelor necesare pentru a-si accesa Contul de utilizator si recunoaste ca niciuna dintre entitatile implicate in operarea site ului www.giahome.ro nu este responsabila pentru incalcarea acestei obligatii de catre client/utilizator.

3.4 Clientul intelege ca este posibil ca accesarea Contului de utilizator sa nu fie posibila in anumite cazuri, in special in cazul in care se executa lucrari ceea ce priveste intretinerea necesara a hardware-ului si software-ului Vanzatorului, intretinerea componentelor hardware si software ale unor terte parti.

3.5 GABCON BOUTIQUE SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului sau Utilizatorului la Site prin declararea Contului ca inactiv, prin dezactivarea selectiva a anumitor facilitati ale Contului si/sau prin refuzarea accesului la anumite modalitati de plata, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului sau Utilizatorului pe Site, actiunile acestuia prejudiciaza sau ar putea prejudicia societatea.

4. PRODUSE

4.1. Vanzatorul poate publica pe Site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Societatea are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

4.2. Produsele achizitionate prin intermediul Site-ului sunt destinate exclusiv uzului personal si nu vor putea fi comercializate ulterior achizitionarii acestora de la Vanzator.

4.3. Vanzatorul va putea limita, unuia sau mai multor Clienti/Utilizatori, capacitatea de achizitionare a unor Produse disponibile pe Site la un moment dat, in conditiile mentionate in prezentul Document.

4.5. Orice Produs si/sau Serviciu prezentat pe Site este disponibil pentru achizitionare doar in limita stocului existent

4.6. Informatiile folosite pentru descrierea Produselor disponibile pe Site (inclusiv imagini si descrieri ale acestora) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea GABCON BOUTIQUE SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4.7. GABCON BOUTIQUE SRL depune eforturi pentru a oferi informatii exacte in paginile Produselor prezentate pe Site. Pot exista insa situatii cand aceste informatii contin inadvertente: erori umane de operare, fotografii cu caracter informativ ce pot prezenta specificatii sau accesorii care nu sunt incluse in configuratii standard, specificatii ce au fost modificate fara notificare de producatori etc.

4.8. Pentru fiecare produs, SC GABCON BOUTIQUE SRL va  furniza cel putin urmatoarele informatii: numele produsului;fotografia produsului. Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

4.9. Clientul are optiunea de a alege produsul oferit de Vanzator introducand numele produsului sau o parte din nume in caseta de cautare www.giahome.ro. Dupa selectarea produsului de catre Client, www.giahome.ro va oferi o lista de oferte relevante corespunzatoare solicitarii/cautarii clientului.

4.10. In cosul de cumparaturi, clientul are afisate toate bunurile adaugate in cos, pretul afisat al fiecarui produs, cantitatea de articole individuale (bucati), totalul tuturor produselor adaugate in cos conform pretului unitar afisat si cantitatii comandate si costurile de expediere ale produselor comandate

5. PRETUL PRODUSELOR SI PLATA

5.1. Toate preturile aferente Produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ taxa pe valoarea adaugata (TVA).GABCON BOUTIQUE SRL isi rezerva dreptul de a schimba preturile oricand  fara nicio notificare prealabila.

5.2. Plata produselor achizitionate de catre cumparator se poate face sub forma de ramburs la curier sau online cu cardul bancar.

5.3. In afara de pretul produsului, oferta poate include si pretul transportului sau catre client, sau in functie de diferitele moduri de transport agreate de SC GABCON BOUTIQUE SRL, conform mentiunilor de pe Site.

5.4. In cazul in care, din eroare, pretul afisat pe Site este mai mic decat pretul real de comercializare al unui Produs practicat de catre Vanzator la acel moment, sau in cazul in care alte detalii cu privire la Produse au fost afisate in mod gresit, inclusiv din cauza ca detaliile au fost introduse/preluate gresit in baza de date a Vanzatorului, Vanzatorul va lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si va informa Clientii despre pretul real al Produsului, prin orice mijloc de comunicare utilizat de catre Vanzator, in cel mai scurt timp posibil. GABCON BOUTIQUE SRL are dreptul de a nu livra produsele respective (ale caror pret si/sau specificatii au fost eronat afisate), daca livrarea nu s-a efectuat inca. 

5.5. Produsele comandate se vor livra doar dupa acceptarea comenzii de catre Vanzator. Produsele platite in avans vor fi considerate achitate la data creditarii contului SC GABCON BOUTIQUE SRL cu suma reprezentand contravaloarea integrala a acestora. Facturarea Produselor achizitionate se face exclusiv in RON. Produsele pot fi achizitionate si de catre persoanele juridice, atat timp cat acestea nu desfasoara activitati similare si/sau intermediaza cumpararea pentru alte companii cu acelasi profil ca GABCON BOUTIQUE SRL.

5.6. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, Vanzatorul debiteaza contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea Produselor comandate. Autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul procesatorului de plati Netopia Payments. Platile online sunt realizate prin intermediul Netopia Payments, iar GABCON BOUTIQUE SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

5.7. GABCON BOUTIQUE SRL nu este si nu va putea fi tinut responsabil pentru orice cost suplimentar suportat de catre Client in cazul platilor online, cum ar fi,dar fara a se limita la, comisioane bancare, comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Toate costurile astfel generate vor fi suportate in mod exclusiv de catre Client.

5.8. Vanzatorul isi rezerva dreptul de proprietate asupra Produselor pentru care a acceptat comanda pana la livrarea si achitarea integrala a pretului  Produselor de catre Client.

6. COMANDA

6.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi este permisa oricarui Utilizator si/sau Client.

6.2. La momentul accesarii cosului de cumparaturi, Produsele adaugate in acesta vor fi afisate, pentru a fi confirmate de catre Client. Adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi nu genereaza automat inregistrarea comenzii si, respectiv, nu determina rezervarea automata a Produsului/Produselor din cod. Dupa verificarea produselor pe care Clientul intentioneaza sa le comande, Clientul isi va exprima optiunea privind modalitatea de livrare si modalitatea de plata si va completa formularul de comanda cu detaliile pentru livrare si facturare, respectiv nume si prenume Client, adresa de livrare/facturare, adresa de e-mail si numarul de telefon. Dupa completarea datelor de mai sus, Clientul va putea efectua comanda prin accesarea butonului pentru finalizare comanda. Prin accesarea butonului pentru finalizare comanda, Clientul recunoaste si accepta ca aceasta actiune poate implica o obligatie de plata – in functie de confirmarea / infirmarea comenzii de catre Vanzator.

6.3. Plasarea unei comenzi de catre client este considerata ca o cerere de incheiere a contractului de vanzare cu Vanzatorul GABCON BOUTIQUE SRL. Dupa plasarea comenzii, SC GABCON BOUTIQUE SRL inregistreaza comanda si trimite un e-mail la adresa introdusa de client atunci cand a plasat comanda. Prin inregistrarea comenzii de catre SC GABCON BOUTIQUE SRL contractul nu se considera incheiat. Comanda trebuie acceptata de catre GABCON BOUTIQUE SRL, urmand ca dupa acceptare sa se transmita o confirmare catre client.

6.4. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Clientul intelege ca pe Site pot fi plasate mai multe comenzi, de la mai multi clienti, in acelasi timp, in timp ce produsele adaugate in cos nu sunt rezervate inainte de trimiterea comenzii de catre client.

6.5. Prin finalizarea Comenzii, Clientul confirma ca toate datele necesare procesului de cumparare online sunt corecte, complete si reale la data plasarii Comenzii.

6.6. In cazul in care Clientul constata ca GABCON BOUTIQUE SRL are la dispozitie date eronate pentru onorarea unei Comenzi finalizate, Clientul va putea contacta GABCON BOUTIQUE SRL la adresa de e-mail contact@giahome.ro (Luni-Vineri 09:00-21:00 si Sambata-Duminica 11:00-19:00) pentru corectarea respectivelor date.

6.7. Pentru motive justificate, GABCON BOUTIQUE SRL isi rezerva dreptul de a reduce cantitatea de Produse din Comanda. Intr-o astfel de situatie, Clientul va fi notificat prin mijloacele de comunicare aflate la dispozitia GABCON BOUTIQUE SRL, iar suma achitata suplimentar ii va fi restituita.

6.8. Daca un Produs si/sau Serviciu care a fost comandat de Client nu poate fi livrat de GABCON BOUTIQUE SRL, acest fapt va fi adus cu promptitudine la cunostinta Clientului. In situatia in care Clientul a platit Produsul respectiv, GABCON BOUTIQUE SRL va returna in contul Clientului contravaloarea Produsului in termen de maximum 14 zile. Termenul se calculeaza fie de la data cand GABCON BOUTIQUE SRL a luat la cunostinta despre imposibilitatea de livrare, fie de la data cand Clientul si-a exprimat in mod expres si neechivoc dorinta de anulare a Comenzii ca urmare a intervenirii acestei situatii.

6.9. Clientul recunoaste ca drepturile si obligatiile individuale care decurg din Contractul de Vanzare, dreptul de retragere din Contractul de Vanzare, livrarea Produsului, Garantia Calitatii Produsului, Revendicarea, Raspunderea GABCON BOUTIQUE SRL - in calitate de Vanzator, Garantia Pretului de Achizitie si alte reclamatii legate de relatia contractuala intre client si GABCON BOUTIQUE SRL sunt cuprinse in prezentul document.

7. LIVRAREA PRODUSELOR

7.1. Comenzile plasate pe Site vor fi livrate Clientului prin firmele de curierat partenere. Tariful si termenul estimat de livrare sunt prezentate in cosul de cumparaturi din Site.

7.2. In cazul in care Clientul opteaza pentru plata Comenzii la livrare, operatiunea de procesare a platii va fi tarifata suplimentar, iar aceasta informatie va fi de asemenea prezentata in cosul de cumparaturi.

7.3. Termenul uzual de livrare este de 2-4 zile lucratoare, socotit de la data confirmarii comenzii. GABCON BOUTIQUE SRL isi rezerva dreptul sa livreze produsele in maxim 7 zile lucratoare de la plasarea comenzii

7.4. In perioada sarbatorilor de iarna, a campaniei de Black Friday sau in situatii cu caracter extraordinar (precipitatii abundente, cai de acces impracticabile, temperaturi extreme etc.), GABCON BOUTIQUE SRL isi rezerva dreptul de a prelungi termenul uzual de livrare. Termenul maxim de livrare nu va depasi 15 zile calendaristice de la data confirmarii comenzii.

7.5. GABCON BOUTIQUE SRL va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor. In situatia in care Contractul nu poate fi onorat din cauza ca produsul a devenit indisponibil intre momentul plasarii Comenzii de catre Client si procesarea acesteia de catre GABCON BOUTIQUE SRL, GABCON BOUTIQUE SRL va informa cu promptitudine Clientul despre aceasta imprejurare. Cu acordul prealabil si expres al Clientului, SC GABCON BOUTIQUE SRL va putea livra un Produs similar, avand acelasi pret si/sau caracteristici.

8. GARANTIA PRODUSELOR

8.1. Toate produsele comercializate beneficiaza de conditii de garantie comerciala conform legislatiilor în vigoare - Legea nr. 449/2003, republicata 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

8.2. Produsele comercializate de GABCON BOUTIQUE SRL sunt noi, în ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator în parte.

8.3. Produsele beneficiaza de garantie de 30 de zile de la data receptionarii acestora de catre client. In perioada de garantie cumparatorul are dreptul in mod gratuit la repararea produsului, inlocuirea acestuia, daca prezinta defecte din vina producatorului sau la restituirea pretului platit.

8.4. Pentru a beneficia de garantia comerciala, cumparatorul are urmatoarele obligatii:

8.4.1. Sa respecte instructiunile de utilizare (mod de intretinere) a produsului, afisate pe site.

8.4.2. Sa notifice GABCON BOUTIQUE SRL privind defectul constatat, in scris, prin email, la contact@giahome.ro.

8.4.3. Sa nu deterioreze produsul prin rupere sau sfasiere.

8.4.4. Sa nu deterioreze ambalajul original.

8.4.5. Sa pastreze certificatul de garantie si factura fiscala.

8.4.6.Nerespectarea obligatiilor de mai sus atrage pierderea garantiei.

8.5. Constatarea faptului ca defectul este din vina producatorului/comerciantului si nu a beneficiarului, se face de catre GABCON BOUTIQUE SRL.

8.6. In cazul in care cumparatorul solicita alt model decat cel initial, va suporta costuri de transport.

8.7. Nu puteti pretinde rezolutiunea Contractului daca lipsa conformitatii este minora potrivit Legii 449/2003, caz in care veti suporta toate costurile aferente manipularii si transportului

9. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL / POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

9.1. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de GABCON BOUTIQUE SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc. De asemenea, ca urmare a plasarii comenzii si a incheierii Contractului sunteti de acord ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate de Societate potrivit legislatiei relevante in materia prelucrarii acestora.

9.2. Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor.

9.3. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre GABCON BOUTIQUE SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. GABCON BOUTIQUE SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

9.4. Politicile Facebook si Google privind prelucrarea datelor personale pot fi consultate de Clientii si Utilizatorii interesati la facebook.com/about/privacy si respectiv policies.google.com/privacy.

10. NEWSLETTER SI COMUNICARI COMERCIALE

10.1. Orice Vizitator al Site-ului se poate abona la Newsletter-ele giahome.ro. De asemenea, Utilizatorul are posibilitatea sa se aboneze la Newsletter in momentul crearii unui Cont pe Site. Acordul exprima prin bifarea optiunii de acord pe Site va reprezenta consimtamantul expres si neechivoc al Clientului/Utilizatorului cu privire la primirea de Newslettere si/sau Comunicari Comerciale din partea GABCON BOUTIQUE SRL. Clientul, Utilizatorul sau Vizitatorul abonat la Newsletter poate renunta oricand la primirea acestuia printr-un clic pe linkul de dezabonare prezent in toate Newsletter-ele.

10.2. De asemenea, folosim anumite date cu privire la comportamentul tau de cumparator (de exemplu, produsele cumparate sau vizualizate ori cele adaugate in wishlist) pentru a-ti crea un profil, in scopul personalizarii newsletter-ului la care te-ai abonat, conform sectiunii de Prelucrarea datelor personale.

10.3. Renuntarea Clientului, Utilizatorului sau Vizitatorului la primirea Newsletter-elor nu implica si renuntarea la acceptul dat pentru prezentii Termenii si conditii..

11. TRANSFERUL DE PROPRIETATE

11.1. Cu exceptia cazurilor cand GABCON BOUTIQUE SRL si Clientul s-au inteles altfel, dreptul de proprietate asupra produselor achizitionate va fi transferat la livrare, dupa efectuarea platii de Client a pretului produselor comandate, in locatia indicata in Comanda. In acest context, prin livrare se intelege semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier, in cazul livrarilor prin curier.

11.2. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat catre dumneavoastra in momentul livrarii.

11.3 Riscul este transferat CLIENTULUI in momentul livrarii produselor catre transportator, daca transportatorul a fost insarcinat de catre consumator sa transporte produsele, iar aceasta optiune nu a fost oferita de catre VANZATOR.

12. DREPTUL DE RETRAGERE

12.1. Cu exceptia cazurilor prevazute la Art. 16 ale Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (“OUG 34/2014”), clientul are dreptul la o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage din Contract (“Dreptul de Retragere”) calculate de la data receptiei produselor, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute si stabilite in Contract. In exercitarea dreptului de retragere, va rugam sa ne comunicati decizia dvs. de retragere din contractul de cumparare printr-o declaratie clara  prin posta sau e-mail folosind datele de la sectiunea Contact.

12.2. In acest interval de timp Produsele cumparate de Client de la GABCON BOUTIQUE SRL pot fi returnate, fara sa fie nevoie de precizarea unor motive de retur, iar sumele platite vor fi rambursate. Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ati notificat in scris pe mail. GABCON BOUTIQUE SRL isi rezerva dreptul sa nu accepte primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila. Bunurile nu pot fi returnate cu ramburs sau prin Posta. In cazul in care bunurile sunt returnate prin ramburs sau prin Posta, coletele nu vor fi ridicate. Clientul va suporta cheltuieli de returnare.

12.3. In cazul in care Comanda a fost deja achitata, iar Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal, GABCON BOUTIQUE SRL va rambursa contravaloarea acesteia in termen de maximum 14 (paisprezece) zile de la data la care Clientul a informat GABCON BOUTIQUE cu privire la decizia de retragere din Contract.

12.4. GABCON BOUTIQUE SRL isi rezerva dreptul de a amana aceasta rambursare pana la data returnarii Produselor de Client sau pana la data receptionarii de la Client a unei dovezi conform careia acestea au fost expediate catre GABCON BOUTIQUE SRL. Achitarea lor se va face prin transfer bancar folosind datele furnizate în mod explicit la exercitarea dreptului de retragere. Returnarea platii pentru bunurile achizitionate de catre Client. se va face numai dupa ce bunurile vor fi fost returnate la adresa Vanzatorului si au fost verificate.

12.5. GABCON BOUTIQUE SRL isi rezerva dreptul de a retine din sumele rambursate Clientului valoarea care rezulta din diminuarea valorii Produselor in urma manipularii acestora de catre Client, prezinta anumite modificari fizice sau chimice, lovituri, zgarieturi, accesorii lipsa, sau alte defecte in cazul in care aceste manipulari sunt altele decat cele strict necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si a functionalitatii Produselor.

12.6. Returul produselor se va face prin intermediul unui serviciu de curierat. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de copia facturii sau factura in original.

12.7. Produsele trebuie restituite in aceleasi conditii in care au fost receptionate, in ambalajul original, nedeteriorat insotite de toate etichetele, prospectele si orice alte documente si accesorii ce insoteau produsele, precum si orice cadouri.

12.8. SE REFUZA PRODUSELE CU SEMNE DE UZURA SAU MIROSURI IMPROPRII. PRODUSELE SPALATE SAU FOLOSITE IN TERMEN DE 14 ZILE DE LA PRIMIREA COMENZII NU SE POT RETURNA DIN MOTIVE DE IGIENA

IN CAZUL DEPASIRII TERMENULUI DE 14 ZILE DE LA RECEPTIA PRODUSELOR PIERDETI DREPTUL DE A VA MAI EXERCITA DREPTUL DE RETRAGERE

13. LEGEA ABLICABILA

13.1.  Contractul la Distanta va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana.

14. SOLUTIONAREA LITIGIILOR

14.1 Partile Contractului la Distanta vor depune toate eforturile pentru a solutiona pe cale amiabila orice litigiu decurgand din incheierea si executarea Contractului la Distanta.

14.2. Daca un Client intampina probleme legate de o comanda, poate sa scrie la adresa contact@giahome.ro  pentru solutionarea disputei pe cale amiabila.

14.3. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor competente din Romania, fara ca prin aceasta sa se restranga dreptul Consumatorului in a recurge la modalitatea alternativa de solutionare a disputelor, prin accesarea portalurilor http://ec.europa.eu/consumers/odr/ si/sau www.anpc.ro.

14.4. Prezentul Document, continutul acestuia, Site-ul si Contractul incheiat intre Vanzator si Client precum si orice conflict care ar putea aparea intre Client/Utilizator si GABCON BOUTIQUE SRL vor fi interpretate in conformitate cu legislatia din Romania. Toate disputele vor fi solutionate mai intai pe cale amiabila, de comun acord.

14.5. Consumatorul poate depune o reclamatie pentru o problema nerezolvata cu privire la un produs/serviciu comercializat online prin intermediul platformei de solutionare on-line a litigiilor - ec.europa.eu/consumers/odr. cu mentiunea ca atat Vanzatorul cat si consumatorul trebuie ca, mai intai, sa fie de acord asupra solutionarii conflictului de catre o entitate de solutionare alternativa a litigiilor, prezenta mentiune neconstituind un acord al Vanzatorului in acest sens.

14.6. Daca solutionarea pe cale amiabila sau alternativa nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta din orasul in care are domiciliul consumatorul sau, dupa caz, in care are sediul GABCON BOUTIQUE SRL, conform prevederilor codului de procedura civila.

14.7. Daca Utilizatorul/Clientul nu se incadreaza la categoria ”consumatori”, conflictul va fi solutionat in toate cazurile de catre instanta competenta de la sediul  GABCON BOUTIQUE SRL.

Pentru reclamatii si servicii post vanzare va rugam sa contactati Societatea prin

  • scrisoare transmisa la adresa Societatii indicata mai sus sau prin
  • e-mail la contact@giahome.ro

15. DISPOZITII FINALE

Ne rezervam dreptul unilateral de a schimba, corecta, adauga sau retrage acesti termeni fara o notificare in prealabil, aceste schimbari intrand in vigoare in momentul publicarii pe site.

Odată cu lansarea unei Comenzi, SC GABCONE BOUTIQUE SRL înțelege că Utilizatorul/Clientul a citit si inteles acesti ”Termeni si Conditii” care guverneaza regulile de functionare ale acestui Site, iar Comanda lansata de Client si confirmata ca acceptata de SC GABCON BOUTIQUE SRL are valoare de contract incheiat intre parti, cu toate drepturile si obligatiile ce deriva din acesta.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies